perjantai 12. elokuuta 2011

Fiilistelyä



Fiilistelyä todella.
Uusi koti tuntuu jo täydellisesti kodilta, vaikka muuttohommat eivät vielä ihan ohi olekaan.

Nyt vanha koti sai uudet asukkaat ja muuttosiivous sekä kahden paikkakunnan seilaus on nyt ohi ja voi keskittyä niiden viimeisten sälälaatikoiden läpikäymiseen ja tv-tasopohdintoihin.

Keittiö odottaa vieläkin valmistumistaan, jos epäonni tuottaa vastapainona onnea niin se ei lopu tästä kodista varmasti ikinä!

Muut on pienenpieniä viimeistelyjä, mutta kulmakaappi ammottaa tyhjyyttään kun keittiötoimittaja oli tehnyt mittavirheen. Le Mans-systeemistä on jo luovuttu, tarkoitus olisi asentaa siihen Waricorner. Sekin saapui viimeinen, joskin vääränpuoleisena eli uutta odotellessa..

Muun asunnon osalta kaipailemme vielä tv-tasoa, kynnyslistoja olohuoneen oviaukkoihin. (ne oli ostoskärryssä jo kerran mutta saatiin luokattoman huonoa pompottelevaa palvelua eräästä rautakaupasta joka siirsi hankintaa) Päätös siis listojen mallista on syntynyt.

Pesukoneemme väläytti viimeisiä merkkejään (ääniään) neljän vuoden iässä juuri ennen muuttoa, nyt toissailtana se tuli matkansa päätökseen "syödessään" poikamme lempipaidan hihan metelin saattelemana. Eilen kilpailutettiin kodinkoneliikkeitä ja 100kg pyykinpesuvoimaa saapui kanssamme kotiin. Se teki tästä päivästä pyykkipäivän, joka on mieleinen koska hyvästä koneesta tulee erittäin hyvälle mielelle.

Tänään illalla seuraa jatkoa viikolla alkaneeseen ikkunanpesuprojektiin, lisäksi luvassa on elokuva ja jotain herkkuja.

Kuinka monta kuumailmapalloa löydätte kuvasta? (klikkaamalla suuremmaksi)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Erica