torstai 23. kesäkuuta 2011

4/110

Sähkösopimus. Askel taas eteenpäin.

Eilen muistin että maanantaina rempan alkaessa on hyvä olla myös sähköt päällä. Kilpailutukseen ei nyt jäänyt aikaa, mutta tehdään se sitten ajan kanssa. Sopimus on nyt voimassa ja kodissa on valoa sitä remppaaville ;)

Jäävään itseni tässä remontin kaaosvaiheessa vielä pois ja huolehdin lapsista. Toiveissa on kyllä päästä raksalle torstaina jolloin on meidän eka saunavuoro. Siihen tottakai täytyy tutustua samantien.

Eilen haettiin laattapisteeltä koelaatat ihmeteltäviksi, keittiön välitilalaatasta päätös on nyt syntynyt ja lattialaattakin melkein päätetty. Vietetään laattamallien kanssa juhannusta eri valoissa fiilistellen :) Onko se tummaa vai vaaleaa platinan hohteella.

Hohde viehättää, koska se tekee lattiapinnasta raikkaan ja ylellisen oloisen. Laatat on kuitenkin valittu myös pintatekstuurin perusteella etteivät ole liukkaita pienimpiä perheenjäseniämme ajatellen.

Juhannuksen suunnitelmat menee säiden armoilla. Ainakin se sujuu rauhallisesti ja voimia keräillen. Siihen kuuluu ystävien tapaamista, makkaran valmistusta itse ja mansikoita. :)

Yksi varma juhannuksen merkki on lilja joka jostain kumman syystä kukkii keskellä rodoja. Se katkotaan tänänkin vuonna juhannuspöytään luonnonkukkakimpun keskelle, ensi vuonna sitten kukkakaupasta?


























-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti