tiistai 21. kesäkuuta 2011

Remontti on "virallisesti" alkanut :)

Kävin uudella asunnolla tänään mittaamassa keittiön mittoja. Uuden keittiön sopivuus oli 25 millistä kiinni. Ovenkarmin peitelista saa vähän kyytiä ja soma uusi keittiö tulee tilalle :) Samalla kun olin asunnolla aloitin remontin repäisemällä ensimmäisen tapettivuodan irti. JEE.

Erica ehtikin jo eilen mainita että hanavalinta on tehty. Minä puolestani ilmoitan että parketti ja keittiökoneet on tilattu :)

Parketiksi valitsimme valkomattalakatun saarni parketin. Tuossa kun yritin googlettaa hyvää kuvaa lattiasta niin bongasin että BB talossa on ollut samaa matskua lattioissa. Nojoo, enivei, ohessa kuvakaappaus lattiasta, äs a demomielessä.

Tässä tekstin seassa tulee olemaan paljon tuotesijoittelua ja kuvia, pitkälti jotta muistaisimme itse mitä on tullut tehtyä ja ehkä osteltuakin. Hintoja emme hehkuta. Kaikki saavat pyytää tarjouksensa :)


Keittiökoneet valitsimme Siemensin valikoimista. valkoisena koko satsi. Väliner*******lle alla mallit. Kiitokset loistavasta tarjouksesta Heikille, Tampereen Veikon Koneeseen.

Astianpesukone SN46T292SK

Jääkaappi KS38RV11 ja pakastin GS32NV23

Keittotaso EH651TE11E

Uuni HB33A1240S





Keittiöön pöytätasoiksi harkitsemme Saarnipuuta. Jos tästä on huonoja / hyviä kokemuksia niin pliis, vipatkaa kommentilla.

Keittiöstä voisin paljastaa pienen kuvan. (Ihan itte mallailin ikean plännerillä. Se on oikeesti aika hyvä)

Edessämme tässä sohvalla on nyt Laatta piste Collectionin raamattu ( 657 sivua laattoja, varmaan kaikki maailman kaikkeuden laatat :D ) Eteisen laattaa yritetään löytää sieltä.

Taas seuraavaan kertaan. Ciao.

-Antti
h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti