keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

myöhästynyt päivitys päivän tapahtumista...

Huomenta.

eilen nukahdin sohvalle kuin varkain. Jäi kirjoittelemiset vähemmälle.

Eiliseen päivään kuului keittiöasennusten jatkoa, listotukset aloitettiin, sekä maalasin ensimmäisen makkarin pintamaaliin. Jee. Kotitehtäviksi saimme Erican kanssa päättää kynnyslistojen tyypit. Yksi löydettiin, loput on mallia; ei saa asentaa vielä.
Harmillisina asioina Voisi sanoa että keittiötoimituksesta puuttuu kaksi vetolaatikkoa ja yhden oven vetimen reiät meni huti suunnitellusta. Pieniä juttuja mutta jok tapauksessa.

Kamera jäi kotiin joten kännykkäkuvia tänään...

Alla kuvakavalkadi:


Tiskialtan kulma. Piilonurkkakaapin avulla oli näppärä säätää ikkunaseinän ja saarekkeen paikka. Nurkkareikä sisältää vesiputket.


Vetimen mallailua...


Ovia paikallaan... Tämä näyttää jo vähän keittiöltä...


Lisää kaapinovia ja vetimiä.


Saranoiden kanssa oli pähkäilemistä kunnes keksimme että korkea kaappi, johon tulee sisävetolaatikot vaatii erikoissaranat, jotta ovi kääntyy pois edestä. Laatikoiden asennus käynnissä.


Uusi, megapainava, keittiönpöytämme mystisessä mestassa jemmassa. Takana näkyy penkit.


Ekat huonekalut muuttaneet uuteen kotiin :D Harkitsen vakavasti tuolien suojaamista remontin ajaksi.

Että semmosta. Nyt lähden maailmalle. Aamun ohjelmassa on Lokki-lampun noutoa sekä piipahdus puukeskuksessa. Kuulin vinkin että sieltä saisi pöytätasoja pätevällä laadulla ja sopivalla hinnalla.

Ciao!

Ainiiin! Pikku maistiainen lattialistoista.


:)

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa että kirjotatte tällästä blogia! ...Muutama päivä sitten löysin tieni tänne ja selasin läpi alusta asti. Hyvin pääs mukaan juoneen :) ...Keittiö näyttää jo varsin hyvältä, ja tuo pöytä/penkkisetti on ihana!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä alkaa näyttämään! :)

    VastaaPoista
  3. :) Tuntuu mukavalta kun remonttipäiväkirja antaa muillekin iloa ja ehkä vinkkejäkin. Jatkakaa lukemista ja käykäähän äänestämässä välitilan laattoja :)

    VastaaPoista