perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kaksitoista päivää muuttoon...

Moi

Alle kaksi viikkoa aikaa muuttoon. Yritämme saada muutetuksi mahdollisimman paljon jo ennen varsinaista muuttoa. Nyt viikonloppuna on vuorossa kaappien pesua ja sunnuntaina jo mahdollisesti "ylimääräisten" (jotka pelastuivat UFF:n laatikolta) liinavaatteiden muutto.

Alla perinteinen setti.


Näiden perusteella pitäis syntyä keittiön tasot. Mittasin vielä näidenkin piirustusten perusteella niin näyttäis olevan just millilleen sopivat :)


Komea löydös keittiöasentajien jäljiltä. Soitto kalustetukkuun ja sarana lisättiin muiden puitteiden joukkoon odottamaan noutoa. (Siis kuvassa alla on normaali sarana, jollainen ylemmän yliaukeavan saranankin pitäisi olla.


Tässä vaiheessa kun raksa alkaa näyttämään enemmän ja enemmän kodilta, ei tällaisilta malttamattomilta pöljäilyiltä voi välttyä. Saanko esitellä: Hana ja allas omalla paikallaan. Jotain puuttuu välistä...



Nostin liesituulettimenkin laatikostaan odottamaan asennusta. tuulettimessa on hieno Savo ASC toiminnallisuus, jota itseasiassa en tiennyt ennen kuin pörriäisen nostin laatikostaan. Jännityksellä odotamme miten vekotin toimii käytännössä.
Muutamat speksit:

Savo I-55
- Valkoinen, 90cm leveä saarekemallinen liesituuletin
- imuteho 300 - 750 m3/h
- Metelimöykkätaso 40 - 59 dbA <- tää on kuulemma aika hyvä tai siis hiljainen?
- Savo ASC
(ASC-automatiikka parantaa sisäilman laatua. Liesikuvun ASC-automaatti tunnistaa käryn, höyryn sekä kaasun ja käynnistyy sekä pysähtyy automaattisesti. Näin keittiön sisäilma pysyy jatkuvasti puhtaana ja miellyttävänä. Lähde: www.savo.fi)
- Ajastintoiminnallisuus
- 3x rasvasuodattimet + Aktiivihiilisuodatin



Pojan makkarin kulma. Tämä on pistorasian kansien ja ikkunakarmien viimeistelyä vaille valmis huone. Nojoo, vaatekaapit puuttuu... Ne odottaa vessassa asennusta.


Nurkka...


Seinä...
Jostain syystä nuo tummemmat kohdat on tuossa toooooooosi tummia. Mut oikeeasti ei oo...


tänään tuli muuten kuvista kaikista tosi tummia. Olikohan mulla kameran säädöissä jotain feelua. Kelikin oli kyllä muuten pilvinen. EDIT: Fiksasin kuvat :) Nyt ei oo enää pimeitä... no nyt on taas :D

3 kommenttia:

  1. Oi hyvältä näyttää! Seurailen blogianne ja jänskätän lopputulosta:) Itse asun vielä kämäisessä vuokra-asunnossa, mutta tulevaisuuden remppa-aikaa odotellessa on hyvä myötäelää muiden remppoja.

    VastaaPoista
  2. Hei! Tervetuloa lukemaan :) Toivottavasti saat hyviä eväitä tästä meidän rempparupeamasta. Luulen että juuri selkeiden suunnittelmien vuoksi tämä menee suhteellisen jouhevasti. Kahden viikon päästä näitä postauksia kirjoitetaan jo (toivottavasti) purettujen laatikoiden keskeltä!

    VastaaPoista
  3. Ohhoh, kaikkihan sujuu kuin tanssia vaan ja hurjaa vauhtia. Tässähän alkaa epäilemään josko itsestäkin olis samanmoiseen rupeamaan :D Pikkasen ihmetyttää mitä keittiönasentajalla on käynyt mielessä laittaessaan erilaiset saranat oveen, luultavasti ei mitään :S

    VastaaPoista