perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ikean kuvasto jenkkiversiona näkyvillä

Klikkaa tästä uuteen Ikean kuvastoon

En ole varsinainen Ikea-fani, mutta Ikean kuvastosta löytyy aina ideoita ja tällä kertaa muutama tuotekin voisi päätyä ostoslistalle asti:

Stockholm nahkasohva
Ninni Rund verhot
Ikea 365+ Brasa jalkalamppu

Ikean huonekaluista osa yllättää laadullaan, osaan joutuu pettymään. Viime vuosina olen oppinut ettei edes ne massiivipuiset välttämättä kestäkään..

Lempparini Ikea tuotteista ovat kuorimaveitset, puiset euron paistolastat ja nykyinen sohvamme mallia Nikkala. Sitä ei ole valmistettu enää moniin vuosiin mutta siihen saa tänä päivänäkin lisää päällisiä Bemz.comista. Irtopäälliset ovat vähintään kullanarvoiset lapsi- ja lemmikkiperheessä. Myös sisustuksen vaihteluun oiva keksintö. Olemme kuitenkin haaveilleet nahkasohvasta, se voisi olla tuo Stockholm-sarjan..
Oikeastaan kumpikin väri houkuttais. Tällähetkellä kuitenkin tuo 1495€ hintalappu siirtää hankintaa.

Listalla ennen sohvaa on remontti + välttämättömät huonekalut sekä piano. Antillakin taitaa olla omia äänentoistolaitesuunnitelmia ja uuden tv-tason hankinta taitaa olla myös välttämätöntä.

Onneksi haaveilu on ilmaista.

Remppapostauksesta tänään tai huomenna on varmasti tulossa upea! Nyt on tapahtunut paljon, en itsekään malta odotella kuvia. Raportointi työmaalta on onneksi ollut hyvää ja ikkunasyvennyslaattaankin pääsin vaikuttamaan multimediaviestin avulla.

Itse otin tänään vastaan tilaamani valaisimen, huomenna luvassa sen kokoamista. Saatte varmasti kuvan jos tehtävässä onnistun!

-Erica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti