maanantai 18. heinäkuuta 2011

Menneen viikonlopun hommia

Viikonloppuna oli tosiaan esimuutto varastovaatteiden ja liinavaatteiden osalta. Sekä todellista tekemisen meininkiä = lapset-työmaayhtälöä. Ei onnistu. Myötätunto on lasten puolella mutta se on silti uuvuttavaa kun mikä. Kokoajan kuulee oman äänensä kieltämässä ja hommien teosta ei tule yhtään mitään ilman jatkuvaa keskeyttämistä. Kun toinen hiljenee niin toinen aloittaa.

Onnistuimme kuitenkin erinomaisesti selviämällä siitäkin.

Nämä teimme raksan hyväksi:
Kaappien ja komeroiden täydellinen siivous 6h
Ikea-reissu ja vaatekaappien kokoaminen sunnuntaipäivä

Mä liittäisin teille mielellään kuvia, mutta kamera ei ole nyt saatavilla. Lähtökohta sentään löytyi puhelimesta, se on tämä.


Tämä tilanne siis normaaliainein pyyhkimällä, lika oli todella pinttynyttä. Sisältä ehkä vielä roisimmat, todennäköisesti ainakin yli 10 vuoden kertymät. Puhtaat tuli :)

Ikeareissu hoitui kahdella autolla, täyttä oli mutta suurempi mutta tuli niitä sisälle kantaessa.
Hissilliset meni, dilemma tuli niiden kanssa joita ei saatu hissillä.
Ei auttanu kun mun jäädä lasten kanssa ja Antti hoiti treeniosuuden.

Vaatekaapit x 2 á 54,5kg
Ovet x 6 á 11,8kg

Omaan vaatekaappimme ei vielä ole hankittuna ovia, meni päätöksenteko liian vaikeaksi joten höllätään ja annetaan hautua. Tämä koko Ikea-ratkaisu oli pohjalta että olemme kuulleet Pax-kaapeista hyviä kokemuksia, valikoima on laaja ja helposti haettavissa vaikka osa kerrallaan. Sopii tähän aikatauluun ja myöhemmin voi panostaa esimerkiksi puulaatikoilla.
Ikea-kaapit on myös edulliset jos jaksaa pistää omaa panostaan asennustyöhön.

Huominen jännittää, kodinkoneet sekä työtasot saapuvat. Torstaina keittiö alkaa olemaan jo keittiön näköinen. Taidetaan keittää iltapuurot saunan jälkeen.

Osoitteenmuutos on tämän alkaneen viikon listalla, pitää vaan ensin soittaa ja varmistaa miten se voi vaikuttaa lasten päivähoitoon joka on täällä kuun loppuun ja 1.8. alkaen Espoossa. Olettaen siis että lapset ovat muutto & seuraavana päivänä puolikkaan päivän tarhassa etteivät ole pahimman sählingin ja loppusiivouksen keskellä.

Muuttopäivä on kuitenkin 27.7. ja olisi näppärää kun postitkin saisi torstaiaamuksi oikeeseen osoitteeseen.

Puikoilla on uusi tiskirätti, uuteen kotiin. Ollaan hyväksihavaittu bambuiset rätit. Niitä on monissa väreissä, pyöritän niitä 60:ssä aina tarpeen mukaan.
Helpoin kaava tähän on 3,5 puikoille bambulanka, 3,5virkkuukoukku 40 silmukkaa ja edestakas.
Pienten lasten vanhemmat tietää miten kovaa kuivahtanut puuro on kiinni pöydässä, tää toimii.

Vaikka kerrroimme maalaavamme asunnon sävyvalkoisella niin näin ei käynyt. Yksi purkki ei olisi ihan riittänyt kaikkiin huoneisiin joten aloitimme sävytyksen omasta pesästämme.
Makuuhuoneemme väri on tuttu jo asunnon historiasta, tämä selvisi valokatkaisimien kuoria pestessä.
Sen enempää ei kuitenkaan paljasteta ennen muuttoa. :)

9vää muuttoon!

-Erica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti