tiistai 5. heinäkuuta 2011

22 päivää muuttoon... Ja kämppä näyttää...

Moi

uskokaa tai älkää mutta muuttoon pitäis olla 22 päivää. WOW.





Seinät on viimeistä hiontaa ja pohjamaalausta vaille valmiit. Pökisevät hommat alkavat olla taaksejäänyttä remonttielämää.

Mun urakkana oli tänään parien ovenkarmien irroitus ja kaapin purku. Nyt toi keittiötila alkaa jo vähän muodostumaan.

(Kuvat klikkaamalla isommiksi)












^ Noi kuvat vähän vääristää ton tilan tollaseks 200 neliöiseks halliks :D

Muuten, siitä reiästä edelleenkin; Purin tänään tiskipöydän, joka oli ollut reiän edessä niin pöydän sokkelista löytyi kiva ylläri, joka on ajan saatossa nurkassa muhinut.


Sanotaanko että tuollaiset reiät on parempi laittaa tukkoon kuin jättää auki uuden keittiön alle :)Oli himpsusti ottanut kosteutta tuo lastulevy tuossa :)


Keittiö on nyt pitkälti sellainen raakile että siihen voi laittaa uudet seinät, lattian asentaa ja heittää kalusteet paikalleen.

Kalusteista tulikin mieleen että meillä on päätöksen vaikeutta pöytätasojen kanssa. Pitkään oltiin vaaleiden massiivipuutasojen kannalla mutta koska keittiöstä tulee muutenkin kokovalkoinen, aloimme empiä tuleeko siitä sitten hurjan vaalea, tai jopa pliisu? Mitä mieltä? Vaihtoehtoina mietimme tasojen vahaamista / öljyämistä harmaan sävyisellä aineella tai sitten jokin hieman tummempi puu / öljy yhdistelmä. Vaihtoehtona mietimme myös sitä että otetaan nyt joku tarjouslaminaattitaso ja tilataan kivitasot keittiöön. (Jotku tasot keittiöön on saatava ennen muuttoa. Menee ruoanlaitto muuten astetta haastavammaksi.)

Semmoisia puolestani tänään :) Ciao.

Ainiin, mittasin ikkunat Ericalle verho-ostoksia varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti