keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Jelou

Tänään tapahtunutta:

Kävin heti aamusta Kodin Terrassa. Sain jo aiemmin tällä viikolla tosi hyvää palvelua kun menin haistelemaan ja kyselemään keittiön työtasoista.
Tällä kertaa tarkoituksenani oli hakea muovimattoa purettujen kaapistojen alle, kun siellä ei ollut lattiapäälystettä laisinkaan. Itseasiassa, tänään selvisi syy asiantuntevaan ja lähes "super"palveluun. Olin saanut avukseni myymäläpäälikön. Tänään samainen kaiffari auttoi taas mattometsästyksessä. Ruinasin rullan loppua tai alkua josta olisi saanut rabattia. Eipä löytynyt. Täytyi tyytyä halvimpaan listahintaiseen mattoon. 1,5 metriä kaksmetrisestä matosta siis kiitos.
Kassalle matkalla huomasin että neliöhinta oli maksukuitissa vaihtunut metrihinnaksi :) Kaikki kiitokset Matille (Nimi ehkä muutettu) loistavasta palvelusta. Ja vielä odottamattomasta alehinnoittelusta. (Jotkut vaan tietää miten asiakkaita tehdään).

Nojoo, shoppailut oli siinä ja sit Espooseen.
-Uusia työkaluja löytyi raksalta (Nämä tietävät huonoa seinälle. petkele.
(Ja Erica, se on rälläkkä se sun hitsauslaitteees :) )


-Seinälle sanottiin moimoi
(Kuva on taas sellainen hiirellä toimiva)







Raksalla oli tänään siivouspäivä osa1. Imuroitiin ja rapsuteltiin. Huomenna on siivouspäivä part 2, viedään roskat ulkoilemaan.

Maalaaminenkin saatiin aloitettua tänään. Alla lyhyt videonpätkä katon maalauksesta.




Niinjoo, autoin mä työmiehiä vähän purkutöissä. Purin yhden ovenkarmin pois. Sain aikaiseksi ihan tolkuttoman reiän seinään. Ikävä juttu :/ En sit paljoa enempää autellut etten riko mitään lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti