lauantai 9. heinäkuuta 2011

Lukijalle.

Tänä viikonloppuna raksalle ei ole puuhailumerkeissä asiaa koska siellä on lattiatyöt ja rakennusjätteiden poisvienti täydessä vauhdissa.

Aamu aloitettiin Töölössä, vaihdettiin lapset mansikoihin ja Fresitaan. Saa lastenvahti levätä työrupeaman jälkeen! Kiitos vielä :)

Sen jälkeen ajeltiin työmaalle viemässä työmiehille virvokkeita ja pieni erityistyö muun homman ohelle. Kirjekuori meiltä piilotettavaksi, tulevaisuuteen.

Kirje kirjattiin "Lukijalle"

Sisään pilkoimme päivän Hesarista ajankohtaisia uutisia, päivän sään, kuvan meidän perheestä ja 0,50€ kolikon. 50snt siksi että siitä löytyi suomenleijona, 1e kolikon joutsenet oli tylsiä tähän tarkoitukseen.

Kirjeessä kerroimme että olemme asunnon toiset asukkaat ja koko nimemme. Toivoimme kirjeessä viihtyvämme vähintään yhtä pitkään kun ensimmäiset asukkaat, 44vuotta. Kauppakuitista kerroimme maitolitran ja kahvipaketin hinnan. Pyyntönä ottaa yhteyttä mikäli meidät vielä tavoittaa. Tehtäväksi annoimme selvittää rakennettiinko lisää kehäteitä. Lopuksi toivoimme onnea uuteen kotiin. Että sellaista.

Kirje jää piiloon parketinalusmateriaalien alle keittiöön.

-E-

2 kommenttia: