torstai 7. heinäkuuta 2011

Peruspäivitystä 8.7.2011

Huomenta

Eilen kävin hakemassa parketin alusmateriaalit. Plus ilmastointiteippiä (Jesaria) kiinnitykseen.
Taas ihmettelen miten voi olla samalla teipillä (No oli eri rautakaupan kuoren paketissa)hintana 5€ tai 10€ ??? Ja samaa kamaa. Taas toitotan että kriittisenä kaupoilla. Jos hinta tuntuu kalliilta niin se sitten todennäköisesti on kallis. Ja kallis hintahn tarkoittaa sitä että todennäköisesti laadusta tinkimättä saman tuotteen voi löytää halvemmalla.


Kylppärin ikkunasta on ok näkymät

Viikonloppuna sitten tapahtuu!!! Meillä oli Erican kanasa tarkoitus maalata seinät siellä pintamaaliin mutta eilen urakoitsijan kanssa juteltuani homma meneekin toisin. Kämpän pitäis olla lattiavalmis listotuksia ja saumauksia lukuunottamatta maanantaihin mennessä. Ohhoh. Näin se vaan etenee. (Kuulemma parempi että pysymme poissa raksalta viikonlopun ajan. Mutta katsotaan nyt maltanko pysyä poissa koko viikonloppua raksalta, Jos siellä kävis ennen laatotuksen aloitusta kameran kanssa mesoamassa.

Tänään mennään raksalle maalailemaan ikkunan pokia sen mitä kerkeämme. Lapset menevät ystävämme luokse yökylään :)

Nooo, Maanantaina hässäkkä jatkuu. Keittiö pitäisi hakea Lahdesta ja kantaa kämppään. Sinänsä tässä ei ole mitään ihmeellistä mutta Erica on työmatkalla joten koko homman pitää saada aikaiseksi työpäivän aikana ja olla takas täällä maaseudulla lapsia hoidosta hakemassa ennen viittä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti