sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Viikonlopun kuulumiset

Hello

Lapset menevät tänään "kesähoitoon". Oma päiväkoti on kiinni Heinäkuun ja olimme kaukaa viisaita varatessamme paikan keshoidosta muksuille. Erica on kesän töissä ja minullakaan ei pahemmin rokulipäiviä tässä pääse syntymään.

Piipahdettiin eilen raksalla tarkastamassa seinien kondis. Hyvältä siellä näytti. Pari tasoiteknölliä raavittiin lattioista irti. Sain vihdoinkin kuvattua myös keittiön kun sieltä on purettu tiskipöytä pois.

Tuolla patterin vasemmalla puolella on reikä. Muinaisina aikoina kun ei ollut maailmassa jääkaappeja eikä muita niin tuosta reiästä mein putki "kotikylmiöön" tai johonkin semmoiseen. Mulla on selvityslistalla että mitäs reiälle vois nyt tehrä? En sitä kaapistojen allekaan haluaisi jättää, laittaa vielä joku lintu pesän sinne (okei ei laita). Varmaan uretaania täyteen. Reikä on mun ToDo-listalla tälle päivälle selvittää mitä sen kanssa tehdään.



Viikonlopun ohjelmistoon muutoin kuului korkeasaaripäivä lauantaille. Oli aika kuuma niin eläimet sluibaili varjoissa. Lapset näki kun leijona söi kaurista. Pää oli jäljellä, joten homma toimi ja kiinnosti poikaa. "Kato isi, kohta leijona syö ton PÄÄÄÄÄÄN."

Sunnuntaina oltiin poimimassa mansikoit ja katsomassa lampaita.



Verikoira jäi kotiin. Se ei paljoa pöljäillyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti